EXCLUSIV  Borza: 'Iohannis a lăsat PSD fără muniție'. Mișcare cu Dăncilă

Klaus Iohannis a lăsat PSD-ul fără muniție odată cu acceptarea Vioricăi Dăncilă în funcția de premier.

Aceasta este concluzia deputatului independent Remus Borza, cunoscut drept salvatorul Hidroelectrica, în prima ediție a emisiunii "Borza Analytica", de la DC News.

[citeste si]

"Desemnând premierul mult dorit de Liviu Dragnea, Klaus Iohannis lasă PSD-ul fără muniție. De azi încolo, PSD nu va mai avea nicio scuză pentru eventualele eșecuri, pentru că are premierul lui Liviu Dragnea, vor fi toți miniștrii lui Liviu Dragnea pentru că cei care l-au susținut pe Mihai Tudose vor fi eliminați, retrași din Guvern. Acum, toată echipa va fi formată din oamenii lui Liviu Dragnea.

Dacă Guvernul Dăncilă nu va performa, evident că va deconta Dragnea, va deconta PSD. Dacă, ferească Dumnezeu, ne paște o criză la anul - și la asta cred că trebuie să ne așteptăm în 2019 - 2020 - dacă, în continuare, vor arunca cu pomeni în toate categoriile socio-profesionale, dacă în continuare se va îndatora excesiv fără să investim, fără să creăm plus valoare, atunci evident că PSD, și implicit Liviu Dragnea, va avea o mare problemă", a spus Remus Borza la emisiunea "Borza Analytica".

Iată răspunsul integral:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel