Bolcaș, operat de urgență: Un trăsnet. ”M-a adus în pragul comei”. Ce i-a dat forța să trăiască

Roxana Neagu / 02 sep 2018 / 13:23 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Avocatul Lucian Bolcaș a trecut prin momente dureroase, a avut o suferință pe care nu a spus-o nimănui. 

”Nu s-a întâmplat nimic deosebit, e un fapt de viață. Sunt un om care 76 de ani nu am știut ce înseamnă medic sau spital, decât în raporturi de prietenie, așa a fost construcția mea. Dintr-o dată, brusc, a intervenit un trăsnet. (...) A existat dorința mea de a trăi. Mă întrebam, venind încoace, ce să vă spun, de ce am vrut să trăiesc în continuare. recunosc, Am fost la o mare cumpănă. O să vă spun: pur și simplu ca să trăiesc. Nu am crezut că mai am de făcut ceva pe lumea asta, că mai am să dau omenirii ceva. Simțeam nevoia de a mă bucura de viață împreună cu oamenii din jurul meu. 

Sigur, mai este un motiv: soția mea și cu mine suntem numai noi doi și trebuia să rămân lângă ea, asta mi-a dat forță. 

Am căutat diverse soluții, nu a fost o alergare disperată după mari specialiști. Am foarte multă încredere în medicii români, pentru că-i cunosc pe foarte mulți dintre ei.” a spus avocatul Lucian Bolcaș, la România TV. 

Lucian Bolcaș a mai povestit ce i s-a întâmplat în toamna anului trecut: ”Am ajuns la spital și de la intrare am ajuns direct pe masa de operație, operație care mi s-a spus că a reușit perfect, dar șocul organismului meu bătrân a provocat postoperatoriu o traumă care m-a adus în pragul comei sau chiar în comă, n-am întrebat. Vă mărturisesc, nu mă interesează”. 

Avocatul a mai povestit că nu a vrut să vadă pe nimeni înainte de operație ci ”am vrut să știu că ies din operație”. Lucian Bolcaș a mărturisit că s-a gândit că există și varianta să nu mai iasă din operație. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27