Bolcaș, operat de urgență: Un trăsnet. ”M-a adus în pragul comei”. Ce i-a dat forța să trăiască

Avocatul Lucian Bolcaș a trecut prin momente dureroase, a avut o suferință pe care nu a spus-o nimănui. 

”Nu s-a întâmplat nimic deosebit, e un fapt de viață. Sunt un om care 76 de ani nu am știut ce înseamnă medic sau spital, decât în raporturi de prietenie, așa a fost construcția mea. Dintr-o dată, brusc, a intervenit un trăsnet. (...) A existat dorința mea de a trăi. Mă întrebam, venind încoace, ce să vă spun, de ce am vrut să trăiesc în continuare. recunosc, Am fost la o mare cumpănă. O să vă spun: pur și simplu ca să trăiesc. Nu am crezut că mai am de făcut ceva pe lumea asta, că mai am să dau omenirii ceva. Simțeam nevoia de a mă bucura de viață împreună cu oamenii din jurul meu. 

Sigur, mai este un motiv: soția mea și cu mine suntem numai noi doi și trebuia să rămân lângă ea, asta mi-a dat forță. 

Am căutat diverse soluții, nu a fost o alergare disperată după mari specialiști. Am foarte multă încredere în medicii români, pentru că-i cunosc pe foarte mulți dintre ei.” a spus avocatul Lucian Bolcaș, la România TV. 

Lucian Bolcaș a mai povestit ce i s-a întâmplat în toamna anului trecut: ”Am ajuns la spital și de la intrare am ajuns direct pe masa de operație, operație care mi s-a spus că a reușit perfect, dar șocul organismului meu bătrân a provocat postoperatoriu o traumă care m-a adus în pragul comei sau chiar în comă, n-am întrebat. Vă mărturisesc, nu mă interesează”. 

Avocatul a mai povestit că nu a vrut să vadă pe nimeni înainte de operație ci ”am vrut să știu că ies din operație”. Lucian Bolcaș a mărturisit că s-a gândit că există și varianta să nu mai iasă din operație. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel