Bogdan Teodorescu descifrează mesajul lui Ponta

Analistul Bogdan Teodorescu consideră că mesajul controversat al premierului Victor Ponta privind intenția sa de a se retrage din viața politică după alegerile din noiembrie este un semnal de alarmă.

Potrivit profesorului Teodorescu, mesajul postat recent pe Facebook de către Victor Ponta este despre abuzurile sistemului.

"În momentul în care un prim-ministru în funcţie îţi transmite că, în anul în curs, sunt abuzuri, persecuţii politice, accese securistice, nedreptăţi, frică de mascaţi (...) ştiţi care este drama? Că toţi ştim despre ce e vorba", a declarat analistul în ediţia de duminică a emisiunii "Punctul de întâlnire", de la Antena 3.

Bogdan Teodorescu consideră că acest semnal de alarmă este foarte important în "tentativa noastră de normalitate".

"Un reprezentant al sistemului atrage atenţia asupra acestor subiecte. Ori, cred că mesajul pe care Ponta îl transmite este cel al enunţării unei probleme care trebuie rezolvate mai presus de numele candidatului la preşedinţie. E vorba de un efort al societăţii româneşti de a înţelege şi de a acţiona împotriva acestor abuzuri", a mai afirmat Bogdan Teodorescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel