Bogdan Olteanu a luat tare un jurnalist. "S-a enervat"-AUDIO

Judecătorii i-au interzis fostului viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu să comunice cu părinții săi și fosta soție pe timpul cât de află în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat de trafic de influență.

Pornind de la această decizie, Radu Buzăianu l-a sunat, în direct, pe Bogdan Olteanu pentru a încerca să poarte un dialog cu el.

"Mie, așa după figură, Bogdan Olteanu mi s-a părut un om bun. M-am gândit să-l sun. Am numărul lui. Nu mă cunosc cu el, dar asta nu mă împiedică", a zis Radu Buzăianu la Gold FM.

[citeste si]

Jurnalistul l-a sunat în direct, iar Bogdan Olteanu a spus: "Mulțumesc, dar nu pot vorbi. Sunt niște reguli și trebuie să le respect. Regulile deontologice v-ar fi invitat și pe dumneavoastră să mă întrebați dacă doresc să discut, dar știți bine că legea nu îmi permite să dau declarații. Vă doresc o zi bună".

"M-a luat tare, cu deontologia profesională. S-a supărat pe mine. La început avea discursul acela de om bun și după care s-a enervat și m-a luat cu dentologia profesională", a conchis jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel