EXCLUSIV  Bogdan Manea: „Atunci oamenii ţi se vor alătura”. Influencerii, modele pentru comunităţi - video

Bogdan Manea, specialist în marketing și comunicare, a vorbit, la DC News, despre modelele pe care le-au creat reţelele sociale, aşa numiţii "influenceri".

Bogdan Manea, specialist în marketing și comunicare, a vorbit, în cadrul emisiunii "Jungla urbană", de la DC News, moderată de Liviu Harbuz, despre modul în care reţelele sociale au creat un tipar de oameni care s-au transformat, rapid, în modele pentru comunităţile cu care se identifică. Vorbim despre aşa numiţii "influenceri".

"Această construcţie de comunitate  s-a realizat înainte de apariţia Facebook. Eu îmi aduc aminte de Myspace, îmi aduc aminte de Hi5 sau de cel mai dinamic messenger, cel de la Yahoo care a fost închis acum câteva luni. Acestea au reprezentat tot atâtea izvoare de creare de comunitate şi, dacă vreţi, creare de lideri de opinie.

Tot mai mult auzim sintagma „influencer”. Ce sunt influencerii? Sunt persone care au o asemenea influenţă în domeniul lor. Influencer eşti atunci când nu doar oamenii ascultă ceea ce spui ci şi fac ceea ce faci tu. Iar puterea exemplului este extraordinar de importantă aici.

Pentru mine, influencer nu este o persoană care are 50-60.000 de followeri, ci o persoană ai cărei followeri îl urmează ca un exemplu şi se organizează în „triburi”, pe care le redefinim. Avem nevoie de o cauză, avem nevoie de o comunitate, avem nevoie de o metodă de a comunica şi atunci oamenii ţi se vor alătura", a explicat Bogdan Manea  

Urmăreşte aici declaraţiile făcute de Bogdan Manea:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel