„Blestemul Iubirii“, la Kanal D

kanal d
kanal d

Din 26 mai, joi de la ora 21.30, Kanal D lanseaza “Blestemul iubirii”, un nou reality-show care are ca subiect povesti de iubire adevarate. ”Blestemul iubirii” isi propune sa trateze subiecte inspirate din viata reala. Povestile sunt adevarate, ele fiind preluate din cazuistica societatii noastre, unele din ele fiind chiar celebre la vremea cand s-au petrecut. Despre aceste povesti s-au scris articole, au existat scandaluri mediatizate, s-au judecat cazuri in tribunal.

“Blestemul iubirii” este un show care arata ca atunci cand iubirea nu este in acord cu binele si adevarul, poate deveni un blestem pentru indragostiti. Iubirea copiilor neacceptata de parinti, iubirea nepotrivita ca varsta sau iubirea adulterina sunt situatii care sfideaza legile societatii in care traim, acestea fiind doar cateva dintre subiectele ce vor fi prezentate in “Blestemul iubirii”.

Povestile in interpretarea Kanal D vor deveni si mai reale, pentru ca vor fi puse in scena cu ajutorul unor oameni obisnuiti, care ne vor impartasi din experienta lor de viata, traita pana acum. Pe de alta parte, actorii, oameni simpli, au fost selectati dupa talentul de interpretare pe care il poseda. Ei trebuie sa poata sa-si exteriorizeze sentimentele si sa traiasca cu intensitate povestea in care joaca.

In fapt, oamenii simpli se vor transforma temporar in adevarati actori, invatand sa retraiasca drama personajelor in care se vor transpune.

Urmariti “Blestemul iubirii” in fiecare joi, din 26 mai, de la ora 21.30, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel