EXCLUSIV  Bicicleta electrică - avantaje enorme. Gorgan: 210 kilometri cu doar 30 de bani

Vloggerul Marius Gorgan a vorbit, în cadrul emisiunii "Jungla urbană", realizată de Liviu Harbuz despre avantajele pe care le are utilizarea unei biciclete electrice. 

Invitat la emisiunea "Jungla urbană" de la DC News, vloggerul Marius Gorgan a explicat care sunt avantajele achiziţionării unei biciclete electrice. Vorbim despre o viteză mai mare, despre costuri insignifiante cu încărcarea acumulatorului dar şi de o utilizare mult mai confortabilă - fiind redus efortul depus pentru pedalare. 

"Eu acum 6-7 luni nu m-aş fi suit niciodată pe o bicicletă electrică. Mă gândeam că aceasta este pentru persoane leneşe pentru care pedalatul e o chestie prea complicată. Dar m-am gândit că având o bicicletă electrică pot merge dintr-un loc în altul de 3-4 ori mai repede, fără să transpir şi să ajung la serviciul mult mai uşor.

O bicicletă electrică elimină motivele pentru care nu ai merge pe bicicletă: transpir, nu ajung repede, mi-e greu să pedalez. Drept urmare bicicleta electrică a eliminat toate aceste inconveniente şi este un mod excelent de transport. Chiar şi purtând costum şi cravată.

Cât priveşte costurile cu încărcarea bateriei, acestea sunt nesemnificative, de 30-50 de bani o încărcare, cu o autonomie de 210 kilometri. Parcurg în medie 35-40 de kilometri. Au fost zile în care am făcut 70, altele în care am mers 25 de kilometri", a explicat Marius Gorgan. 

Câte biciclete trebuie să ai 

"N plus unu", a răspus Marius Gorgan la această întrebare, explicând faptul că fiecare tip de bicicletă poate fi folosită într-un anumit mediu: urban, off-road, montan. 

"O bicicletă de oraş va merge doar în oraş, una de munte va fi bună doar la munte. Sunt anumiţi factori de care trebuie să ţineţi seama atunci când vă cumpăraţi o bicicletă. Iar acesta este motivul pentru care acum am destul de multe biciclete", a precizat vloggerul Marius Gorgan. 

DECLARAŢIA LUI MARIUS GORGAN AICI:

 

EMISIUNEA "JUNGLA URBANĂ" AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel