Bianca Drăgușanu și Victor Slav au recunoscut că formează un cuplu

bianca
bianca

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au recunoscut că și-au găsit fericirea împreună. Cei doi au fost surprinși de reporterii Cancan în timp ce luau cina într-un restaurant din Capitală.

 Despărțit la sfârșitul anului trecut de Anda Adam, Victor Slav a declarat că nu a vrut să recunoască această nouă relație pentru că nici măcar familia lui nu știa acest lucru.

 La rândul său, Bianca, despărțită recent de fotbalistul Adrian Cristea,  a afirmat că, alături de Victor Sla, și-a regăsit fericirea și liniștea.

Totuși, astrologul Radu Ştefănescu a declarat, pentru ziarul Ring, că Bianca şi Victor nu sunt favorizaţi de astre, legătura lor de dragoste nefinalizându-se cu un mariaj.

 "Bianca şi Victor pot avea o legătură bunicică, dar nu va dura o veşnicie. Dacă se vor căsători, să pună dinainte bani deoparte pentru divorţ! Relaţia se poate rupe din cauza lui, care este ca argintul viu, spre deosebire de ea, care este conservatoare. Ea nu se va simţi confortabil pentru că el va accepta doar la început anumite reguli, apoi va reveni la modul lui dinamic, «fluturaş din floare în floare»", a afirmat Radu Ştefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel