Bianca Drăgușanu, despre cea mai mare sumă pentru care s-a vândut. Teo Trandafir și Bursucu, ULUIȚI: Câât? / Pe trei luni

Foto: Instagram Bianca Drăgușanu
Foto: Instagram Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a făcut o declarație uluitoare.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute și controversate femei din showbiz-ul românesc. 

De-a lungul timpului, vedeta a fost aspru criticată, mai ales în ceea ce privește modul în care arată, pentru relațiile pe care le-a avut cu diverși bărbați celebri, de la Cătălin Botezatu, la Adrian Cristei, la Victor Slav, apoi Alex Bodi, iar de curând cu Gabi Bădălău, pentru afacerile sale și contractele pe care le are. 

Recent, invitată în platoul emisiunii "Teo Show" de la Kanal D, Bianca Drăgușanu a răspuns la mai multe întrebări piperate, una dintre ele făcând referire la cea mai mare sumă de bani pe care a obținut-o dintr-un contract.

Răspunsul vedetei a șocat pe toată lumea, dar mai ales pe Bursucu, iar completarea Biancăi Drăgușanu a pus capac.

Bursucu: Care e cea mai mare sumă de bani pentru care ți-ai vândut imaginea?

Bianca Drăgușanu: 100.000 de euro pe trei luni... Am mai prelungit încă trei luni și am mai luat încă 100.000 de euro. Apropo de asta că a fost o mare controversă, lumea zicea că nu e adevărat. Se poate verifica. Am un contract, se plătesc taxe, impozite. Iar eu când m-am dus la bancă și am depus și așa m-au sunat: De unde? Cine? Deci peste 10.000 de euro te întreabă orice. Oficial îmi merge foarte bine!

Bursucu: Cââât?

Întrebată despre firma pentru care a făcut reclamă, Bianca Drăgușanu nu a dat nume, însă a spus că "era vorba despre videochat și este în continuare".

Ce spune Bianca Drăgușanu despre prima ei apariție la TV

Blondina a făcut pentru prima dată declarații despre perioada in care a apărut pentru prima dată în cadrul unei emisiuni TV și i-a judecat dur pe cei care au criticat-o de-a lungul timpului. Bianca Drăgușanu a mărturisit că multe persoane s-a luat de aspectul ei fizic din acea perioadă, fără să țină cont de faptul că avea doar 16 ani, iar imaginea ei era una cu totul și cu totul alta față de cea din ziua de astăzi.

"Eram foarte încrezătoare în mine, doar că eram o copilă. Lumea mă judecă și mă analizează mult pentru acele prime apariții ale mele. Mie îmi pare bine că există, pentru că așa îți dai seama de evoluția unui om. 

Da, uite de aici am plecat, aici sunt și aici vreau să ajung. Și o să fiu. Oamenii când se uită la acele imagini cu mine mă analizează din punct de vedere fizic, dar uită să pună înainte lucruri esențiale. Eu eram doar o copilă. Aveam 16 ani și jumătate, eram în perioada pubertății, aveam vreo 15 kg în plus", a spus Bianca Drăgușanu în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Cine este Bianca Drăgușanu. Ce spune vedeta

"Eu, pentru mine, sunt un exemplu de femeie curajoasă, un exemplu de femeie ambițioasă și cred că sunt cea mai puternică femeie pe care o cunosc. Am trecut prin foarte multe lucruri și cred că toate astea m-au întărit și m-au ajutat să devin cine sunt acum. Sunt o persoană onestă, loială, muncesc mult și o spun cu mândrie că pot să-mi ajut familia și prietenii ori de câte ori este nevoie. Sunt un om foarte prezent în viața oamenilor care contează", a completat ea. 

Când a început să-și construiască imaginea Bianca Drăgușanu

"Nu știu dacă aș putea să spun că am început să construiesc, pentru că la mine s-a pus cărămidă cu cărămidă fără să mă gândesc că aș vrea să construiesc ceva. Eu mi-am dorit dintotdeauna să fiu ceea ce am ajuns, de fapt. Mi-am dorit celebritate, nu a fost ușor drumul deloc, pentru că sunt judecată foarte des, dar fiind un om asumat și onest am reușit cam tot ceea ce mi-am propus până în momentul de față", a mai spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, NUNTĂ cu Cătălin Botezatu: El mă iubește cel mai mult

Nu mai este niciun secret faptul că Bianca Drăgușanu a fost, este și va fi rămâne mereu una dintre cele mai importante femei pentru Cătălin Botezatu, lucru pe care-l recunoaște și el ori de câte ori are ocazia. 

Chiar dacă relația lor s-a încheiat, au rămas buni prieteni și nimeni nu ar fi surprins să îi vadă din nou împreună. 

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Bianca Drăgușanu a fost provocată să răspundă la mai multe întrebări incomode despre trecutul ei amoros. Atunci când a venit vorba despre minciuni, aceasta a mărturisit că l-a protejat mult pe Cătălin Botezatu în timpul relației pentru a nu-l face să sufere. Mai exact, blondina i-a ascuns multe lucruri creatorului de modă. 

Bianca Drăgușanu a recunoscut că încă îl iubește pe Cătălin Botezatu, așa cum și el are încă sentimente pentru ea. Blondina a declarat spre surprinderea tuturor că se așteptă să ajungă la un moment dat în fața altarului la brațul creatorului de modă. 

„Eu nu mint, omit adevăruri, ca să protejez. Foarte mult și foarte mult timp l-am protejat pe Cătălin Botezatu. El mă iubește cel mai mult dintre toți bărbații cu care am fost, și eu pe el. Până la urmă cred ca facem nuntă”, a spus Bianca Drăgușanu la Teo Show.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel