Bianca Drăgușanu, NUNTĂ cu Cătălin Botezatu: El mă iubește cel mai mult

Foto: Instagram Bianca Drăgușanu / Cătălin Botezatu
Foto: Instagram Bianca Drăgușanu / Cătălin Botezatu

Bianca Drăgușanu a făcut declarații surprinzătoare despre relația cu designerul Cătălin Botezatu.

Nu mai este niciun secret faptul că Bianca Drăgușanu a fost, este și va fi rămâne mereu una dintre cele mai importante femei pentru Cătălin Botezatu, lucru pe care-l recunoaște și el ori de câte ori are ocazia. 

Chiar dacă relația lor s-a încheiat, au rămas buni prieteni și nimeni nu ar fi surprins să îi vadă din nou împreună. 

Învitată în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Bianca Drăgușanu a fost provocată să răspundă la mai multe întrebări incomode despre trecutul ei amoros. Atunci când a venit vorba despre minciuni, aceasta a mărturisit că l-a protejat mult pe Cătălin Botezatu în timpul relației pentru a nu-l face să sufere. Mai exact, blondina i-a ascuns multe lucruri creatorului de modă. 

Bianca Drăgușanu a recunoscut că încă îl iubește pe Cătălin Botezatu, așa cum și el are încă sentimente pentru ea. Blondina a declarat spre surprinderea tuturor că se așteptă să ajungă la un moment dat în fața altarului la brațul creatorului de modă. 

„Eu nu mint, omit adevăruri, ca să protejez. Foarte mult și foarte mult timp l-am protejat pe Cătălin Botezatu. El mă iubește cel mai mult dintre toți bărbații cu care am fost, și eu pe el. Până la urmă cred ca facem nuntă”, a spus Bianca Drăgușanu la Teo Show, citează Spectacola.ro

Cătălin Botezatu, declarații SURPRIZĂ: O iubesc! M-a marcat, e în stare de orice!

Vedeta a vorbit despre blondina pe care a făcut-o celebră. Cu această ocazie, Cătălin Botezatu le-a dat peste nas cârcotașilor care s-au luat de-a lungul anilor de Bianca Drăgușanu și are doar cuvinte de laudă la adresa ei, ba chiar, nu se ferește să recunoacă faptul că încă o mai iubește pe fosta iubită a lui Alex Bodi. 

Într-un interviu pentru Xtra Night Show, Cătălin Botezatu a mai vorbit și despre faputl că Bianca Drăgușanu este slăbiciunea lui.

"Bianca m-a marcat, o iubesc. Pentru mine, indiferent ce s-ar spune, este o femeie specială, rămâne o femeie specială. N-ai ce să-i reproșezi. Este mamă, are un copil frumos, este dorită de toți bărbații. Bianca pentru mine a fost o provocare, la început vorbesc, să arăt oamenilor că o persoană care era hulită nu este așa, mă bucur că a demonstrat contrariul, mă bucur că a demonstrat că poate fi o vedetă veritabilă, mă bucur că a demonstrat că poate fi o mamă veritabilă și nu în ultimul rând un om de afaceri că are afacerea ei", a declarat Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

De asemenea, creatorul de modă susține că fosta lui iubire a devenit în timp un personaj al showbiz-ului românesc și bine a făcut, doar că, uneori, spune el, ar trebui să fie și mai ponderată.

"E în stare de orice, e treaba ei dacă e nebună, dar trebuie să se mai pondereze uneori. Face parte din filmul ei, din aura ei, din jocul ei, din personajul ei pentru că Bianca este un personaj ca și multe alte personaje de pe piața românească și nu e rău deloc", a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel