Urmărește emisiunea live


Bebelușul de șase luni al unui deputat din Republica Moldova a murit într-un hotel din Iași

Ambulanta
Ambulanta

Bebelușul în vârstă de șase luni al unui deputat din Republica Moldova a murit, duminică dimineața, în timp ce dormea, împreună cu părinții săi, într-un hotel din Iași.

Update:  Bebelușul în vârstă de șase luni al deputatului Angel Agache a murit sufocat după ce mama ar fi stat peste el, în timpul nopții, din greșeală, arată primele date din anchetă potrivit Mediafax. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, mama bebelușului a sunat la 112, duminică dimineața, în jurul orei 4.00, și a spus că s-a așezat în timpul nopții peste copil, sufocându-l.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au declarat pentru Mediafax că se fac cercetări și va fi înregistrat un dosar penal pentru moartea bebelușului. „Va fi înregistrat dosar pentru moarte suspectă. Cercetările vor fi efectuate de secția de poliție competentă teritorial, sub supravegherea Parchetului”, a declarat Monica Palaghia, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că mama copilului a sunat duminică dimineața, în jurul orei 4.00, la 112 și a spus că bebelușul a murit. Copilul dormea, împreună cu mama și tatăl său, deputat din Republica Moldova, într-o cameră de hotel din Iași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel