Beatrice Rancea, propunerea lui Vasile Dîncu pentru conducerea Operei Naţionale

Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat, miercuri, pe pagina  de Facebook, că o va propune pe coregrafa Beatrice Rancea la conducerea ONB, precizând, totodată că "speră că şi angajaţii Operei române vor găsi căi de comunicare pentru a susţine această propunere".

Vasile Dîncu a declarat miercuri, pe pagina sa personală de Facebook, că o va propune pe coregrafa Beatrice Rancea, în prezent directoare a Operei din Iaşi, la conducerea ONB, precizând, totodată că "speră că şi angajaţii Operei române vor găsi căi de comunicare pentru a susţine această propunere": "Am discutat în această săptămână care a trecut de la prima mea întâlnire cu reprezentanţii angajaţilor cu mai multe personalităţi importante ale scenei din ţară şi din străinătate, printre care maestrul şi profesorul Andrei Şerban (Columbia University).

Citeste si: Beatrice Rancea, numită director al Operei Naţionale din Iaşi

Domnia sa a vorbit despre nevoia unui nou proiect la Operă, neexcluzând chiar participarea sa la un asemenea proiect, aceasta fiind însă o problemă de viitor, condiţionată de negocieri şi de unele schimbări necesare cu caracter legislativ. Maestrul Andrei Şerban mi-a făcut recomandarea pentru doamna Beatrice Rancea, actualmente director al Operei din Iaşi, un profesionist de excepţie şi un manager de succes. Am vorbit cu Doamna Beatrice Rancea şi nu a refuzat, de principiu, această propunere. Voi face această propunere viitorului ministru al Culturii. Sper că şi angajaţii Operei române vor găsi căi de comunicare pentru a susţine această propunere şi că vor participa la un nou proiect al Operei. Iar Guvernul României va sprijini toate componentele acestui proiect."

Beatrice Rancea a fost numită director al Operei din Iași în mai 2011 de către fostul ministru al Culturii, Kelemen Hunor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel