EXCLUSIV  Basil Constantinescu, Ambasadorul României în R.P. Chineză, interviul momentului

Scutaru Cristina / 03 sep 2018 / 21:13 Salveaza PDF Comentarii
Constantinescu
Constantinescu

Basil Constantinescu, Ambasadorul României în R.P. Chineză, a acordat un interviu în exclusivitate pentru DC News.

Interviul pe care ni l-a acordat vă invităm să-l urmăriți marți, 4 septembrie, de la ora 11:00 atât pe pagina de Facebook DC News, cât și pe postul de Youtube DC News. Veți putea asculta o emisiune extrem de interesantă cu Ambasadorul României în R.P. Chineză.

Basil Constantinescu are reprezentarea diplomatică a României în China. Constantinescu este un bun cunoscător al problemelor Asiei. În ultimii ani a fost înalt funcționar în diplomația Uniunii Europene la misiunea UE-ASEAN de la Djakarta.

Eveniment-premieră în România

Interviul a fost acordat la Palatul Parlamentului, în ziua în care a avut loc un eveniment-premieră în România - International Business Forum, ţinta fiind dezvoltarea capacităţii de export şi investiţii pe pieţe externe a mediului de afaceri românesc.

Scopul acestui forum internaţional de afaceri a fost ca, prin întâlnirea la aceeaşi masă, în paneluri organizate pe ţări, a diplomaţilor ambasadelor acreditate la Bucureşti cu mediul de afaceri din România şi reprezentanţii Guvernului, antreprenorii români să identifice noi oportunităţi de business, să se informeze direct de la reprezentanţii statelor despre pieţe de desfacere, facilităţi fiscale, legislaţie etc şi, de asemenea, întărirea relaţiilor comerciale cu partenerii străini.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24