Băsescu este paranoic. Are un comportament de tip magic-infantil, spun psihologii

Traian Băsescu a făcut în ultimele zile o serie de afirmaţii prin care şi-a contrazis propriile teorii. După ce a ieşit la sediul de campanie şi a lansat teoria telefonului negru de la Cotroceni, în emisiunea de la Realitatea Tv a mărturisit printre hohote de râs că a fost doar o strategie de campanie. Psihologul Hanibal Dumitraşcu consideră că acest comportament este al unui om iresponsabil şi care dă dovadă de accente paranoide.

"Este comportamentul unui om care nu s-a maturizat niciodată. El crede că poate lua în râs pe oricine şi oricând că nu conteaz. Este un om iresponsabil", a spus Dumitrascu. Referitor la râsul care îl apucase pe Băsescu când făcea dezvăluirile psihologul consideră că acela este un comportament de tip "magic-infantil".

Hanibal Dumitraşcu consideră că reactivarea acestei teorii a atacului energetic este o strategie din acelaşi spectru a lui Traian Băsescu. "Este teoria unui om care a ajuns să creadă cu tărie în astfel de chestiuni", a completat Dumitraşcu.

La ficare apariţie televizată Traian Băsescu a purtat cravata violet. Această strategie a fost utilizată şi în anul 2009, iar ulterior a fost urmată şi de Emil Boc. La fiecare moţiune de cenzură Boc vena cu o cravată violet, pe care o numea "cravata care nu pierde niciodată".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel