Băsescu, demitere Kovesi: Trebuie să ia toate şocurile

revocare kovesi
revocare kovesi

Traian Băsescu apreciază că Laura Codruţa Kovesi ar trebui să-şi ducă mandatul la bun sfârşit, "pentru a lua toate şocurile".

Traian Băsescu apreciază că Laura Codruţa Kovesi nu ar trebui demisă de la conducerea DNA pentru a "lua toate şocurile". Fostul preşedinte a făcut această declaraţie la România TV, explicând faptul că şocuri înseamnă toate dosarele penale întocmite de către DNA pentru care instanţele vor da achitare. 

"Revocarea doamnei Kovesi ar fi o greşeală [...] În opinia mea, trebuie să îşi ducă mandatul până la capăt, ca să ia toate şocurile pe care DNA le-a făcut sub comanda ei", a declarat Traian Băsescu. 

Cât priveşte susţinerea de care se bucură Kovesi în rândul unor ambasadori, Traian Băsescu a declarat: "Cei care au spijinit-o fără rezerve dintre ambasadori, după spactacolul regizat în 2015-2016 cu cătuşele vor înţelege că au sprijint un sistem de tip mafiot. După cazul Rarinca, eu am fost cel care am spus că este un sistem de tip mafiot", a declarat fostul preşedinte la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel