Urmărește emisiunea live


Băsescu, atac dur la Antena 3: Vă dau vouă, la Antene, Flacăra democraţiei

basescu_campanie_87989200
basescu_campanie_87989200

Traian Băsescu şi-a clamat victoria. Chiar dacă prezenţa la referendum este încă indeciă, Băsescu şi-a anunţat victoria. Din datele oferite de USL procentul prezenţei este de 52%, iar dintre aceştia 84% au votat pentru demitere. Traian Băsescu şi-a clamat victoria cu flacăra democraţiei în mână şi apoi i-a dat-o reporterului Antena 3

"Să înţelegem un lucru fundamental: a fost o zi a opţiunilor, o zi în care românii puteau să spună da mergem spre Europa, vrem să revenim în Europa ţărilor democratice.

Prin modul în care s-au manifestat au conciolidat ideea că România nu poate reveni la o societate fără reguli. Românii au decis astăzi soarta nevaşlidând referendumul propus de cei 256 parlamentari în numele puşcăriabililor. Îi asigur pe români că o dată revenit la Cotroceni o să încerc să clarific şi să generez un sentiment de împăcare în societate.

E clar pentru mine că fractura din societate trebuie stopată, anihilată, pentru că România trebuie să treacă de perioada dificilă.", a spus Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel