EXCLUSIV  "Barna strigă sloganuri vegane cu gura plină de carne". Concluzii după protestul eşuat din Piaţa Victoriei

Palatul Victoria - foto ilustrativ
Palatul Victoria - foto ilustrativ

Concluzii după imaginile zilei cu protestul eşuat din Piaţa Victoriei unde au venit, la chemarea lui Marius Manole, oameni cât să îi numeri pe degete. 

'În seara asta în Piața Victoriei, da?', a postat actorul Marius Manole pe pagina sa de Facebook. El i-a îndemnat astfel, pe #rezişti să iasă în stradă ca să protesteze faţă de demiterea lui Stelian Ion de la Ministerul Justiţiei. La chemarea sa au răspuns vreo doi oameni, dovadă că sloganurile nu prea mai prind la oameni atunci când realitatea este cu totul alta. 

"Am următorul mesaj pentru Marius Manole după 'protestul' din această seară: nu mai ţine prosteala! Tinerii corporatişti nu cred că pot fi prostiţi cu un USR care dă, prin intermediul lui Ghinea, două miliarde din PNRR la ONG-uri şi la consultanţă cu o mână, iar în cealaltă mână ţine sabia şi balanţa justiţiei. Cred că s-au prins şi ei, înţeleg foarte bine cum se face treaba. Oamenii care te-au susţinut nu te mai pot crede că tu faci moţiune de cenzură pentru principii când tu stai la Guvern la caşcaval. Vicepremierul Dan Barna strigă sloganuri despre alimentaţia vegetariană cu gura plină de carne.

Cât de fraier îşi crede USR-ul propriul electorat, când rămâne la caşcaval, îşi păstrează oamenii la conducerea ministerelor şi în toate celelalte eşaloane, dar spune că iniţiază moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern. Bănuiesc că până şi cel mai înverşunat inamic al lui 'Dragnia' şi-a dat seama că nu e o problemă de principii. Oamenii au şi ei facturi la energie, au rate în euro la case şi nu cred că tremură de grija lui Stelian Ion şi probabil că văd şi ei prestaţia jalnică a lui Barna. Nu poţi duce la nesfârşit oamenii de nas cu lozinci", spune Val Vâlcu. 

"Poate noi, cei mai 'vechi', aveam impresia că nu înţelegem, că or gândi altfel cei din aceste generaţii. Dar uite am avut dovada: cei doi oameni din Piaţa Victoriei care au venit la mitingul anunţat de Marius Manole, cel care compara cele întâmplate acum cu OUG 13 din vremea lui Dragnea. A fost confirmat de 2-3 persoane. Aceasta este valoarea de piaţă a acestor lozinci", a mai spus Val Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel