Bărbat reţinut pentru omor, după ce a înjunghiat o persoană la o petrecere

Mașină de Poliție
Mașină de Poliție

Un bărbat din Sibiu a fost reţinut pentru omor, după ce a înjunghiat un bărbat la o petrecere.

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie prezentat, luni, Tribunalului din Sibiu, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, după ce l-a omorât, în urmă cu două zile, pe un alt bărbat, în timpul unei petreceri care a avut loc în satul Ruşi, potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ion Veştemean.

"Prin ordonanţa din data de 13.10.2019, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea suspectului B.V., pe o durată de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, (...) urmând a se solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 zile", se arată într-un comunicat de presă remis, luni, Agerpres.

Potrivit sursei citate, victima a petrecut sâmbătă, acasă, împreună cu alţi trei bărbaţi din satul Ruşi.

Consum de alcool

"În urma unor discuţii în contradictoriu şi pe fondul consumului de alcool, s-a iscat o ceartă care s-a amplificat, cei doi lovindu-se reciproc cu pumnii şi picioarele. Victima C.I. l-a lovit pe suspectul B.V. cu o bâtă în zona capului, iar după ce acesta a căzut la pământ, a continuat să-l lovească cu bâta peste mâini, picioare şi spate oprindu-se urmare a intervenţiei fiului suspectului B.M.N., care l-a împins pe C.I. de deasupra tatălui său. Suspectul B.V., beneficiind de intervenţia fiului său, s-a ridicat de la pământ, s-a înarmat cu un cuţit, s-a apropiat de victimă prin spatele acesteia şi a înjunghiat-o de trei ori în zona toraco-abdominală, provocându-i leziuni traumatice care ulterior au dus la decesul acesteia", se mai precizează în comunicat.

Prin ordonanţa procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, emisă duminică, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul B.V. pentru comiterea infracţiunii de omor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel