Bărbat prins în flagrant în timp ce vindea droguri pe străzile din Iași, cercetat de polițiști

Bărbat reținut pentru trafic de droguri.
Bărbat reținut pentru trafic de droguri.

Un bărbat a fost surprins în flagrat delict de polițiștii antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. din Iași în timp ce comercializa droguri de risc și mare risc.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iaşi și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași au efectuat, la data de 8 noiembrie a.c., 2 percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc și introducere în țară de droguri de risc și mare risc.

Anterior efectuării perchezițiilor, în cursul aceleiași zile, un bărbat, de 35 de ani, a fost surprins în flagrant delict în timp ce comercializa droguri pe raza municipiului Iași, imediat după ce ar fi introdus în țară un colet în interiorul căruia se aflau droguri de mare risc și droguri de risc.

Droguri confiscate de polițiști

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 42 de grame de cocaină, 101 grame de amfetamină pulbere, 147 de grame de ketamină, 116 comprimate de MDMA Ecstasy, droguri de mare risc, 30 de grame de rezină de cannabis (hașiș), 2,60 grame cannabis, bani, precum și alte bunuri folosite în derularea activității infracționale.

Bărbatul cercetat pentru trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc, introducere în țară de droguri de risc și introducere în țară de droguri de mare risc a fost reținut de către procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași pentru 24 de ore.

Ulterior, la data de 9 noiembrie a.c., Tribunalul Iași a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel