Bărbat atacat cu acid. Probleme GRAVE

Vineri seara, un bărbat din Vlădeni a fost atacat de doi necunoscuţi cu acid, iar medicii spun că riscă să îşi piardă vederea.

Medicii ieşeni susţin că bărbatul de 61 de ani a suferit arsuri chimice care i-au afectat parţial vederea la nivelul ambilor ochi.

"Pacientul are vederea parţial afectată. Vede în proporţie de 20 - 40 la sută. El este internat în Secţia de Oftalmologie, unde a primit tratament de specialitate şi este ţinut sub observaţie. Luăm în calcul ca acesta să fie trecut pe lista de aşteptare pentru transplant de cornee", a declarat, luni, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, prof.dr. Diana Cimpoeşu.

Cei doi agresori ai acestuia, care, potrivit martorilor, au între 20 şi 30 de ani, sunt căutaţi în continuare de poliţişti.

Doi bărbaţi au intrat, vineri seara, într-un bloc din localitatea Vlădeni şi au sunat la soneria uşii unuia dintre apartamente. În momentul în care uşa apartamentului s-a deschis, aceştia au aruncat o substanţă chimică în faţa proprietarului, un bărbat în vârstă de 61 de ani. Din cauza arsurilor grave suferite la nivelul ochilor, bărbatul a fost dus la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

[citeste si]

Poliţiştii au demarat o anchetă şi au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. În funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei, încadrarea juridică ar putea fi schimbată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel