Bărbat, atacat cu acid sulfuric. Motiv incredibil

Un bărbat dintr-o localitate ieşeană a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost atacat cu acid sulfuric. Poliţia caută doi suspecţi.

Poliţiştii din Iaşi au demarat o anchetă după ce vineri seara doi tineri au intrat în scara unui bloc din localitatea Vlădeni şi au aruncat cu o substanţă, cel mai posibil aceasta fiind acid sulfuric, în faţa unui bărbat.

Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, a declarat sâmbătă că doi bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani au fost văzuţi intrând în scara blocului aparent urmărind o tânără. Odată intraţi, au bătut la uşa unui apartament unde bănuiau că a intrat femeia.

În momentul în care uşa a fost deschisă, ei au aruncat cu o substanţă lichidă. Victima, un bărbat în vârstă de 61 de ani, a fost dusă la spital.

"A fost întocmit un dosar penal. Agresorii au fost văzuţi de câţiva martori în momentul în care au intrat în scară. Există un cerc de suspecţi. Se fac verificări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt. Victima a suferit arsuri la nivelul ambilor ochi, unul fiind grav afectat, motiv pentru care a fost dusă la spital", a declarat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel