Tânără arsă cu acid sulfuric. Mesaj SURPRINZĂTOR pentru agresoare

Naomi Oni
Naomi Oni

În 2012, Naomi Oni a fost desfigurată în urma unui atac cu acid sulfuric, pierzându-și părul, fiind arsă pe față, mâini și picioare. La 6 ani de la nefericitul eveniment, Naomi vorbește despre momentele de groază. 

„Îmi aduc aminte că am văzut o femeie uitându-se pătrunzător la mine. Fața o avea acoperită cu un voal. Am evitat contactul vizual, așa că mi-am întors privirea. Apoi, am simțit splash-ul. Am respirat puternic și am țipat. Am crezut că urma să mor. Fața și limba îmi ardeau. (...) Nu am avut timp să simt frica. Am fugit și nu m-am uitat înapoi."

Doctorii s-au temut că Naomi va rămâne oarbă, fața fiindu-i distrusă și pleoapele topite în urma incidentului. 

Ne-am putea gândi că acum, Naomi este plină de mânie. De fapt, plină de curaj și eleganță, mărturisește faptul că iartă agresorul - o tânără femeie pe care a considerat-o una dintre cele mai apropiate prietene, fiind de fapt plină de mânie, geloasă de aspectul și popularitatea lui Naomi.

„O iert. Am libertatea de a merge mai departe. Chiar dacă știu că este o persoană rea, o trădătoare, o lașă."

În urma atacului, agresoarea Mary Konye a fost condamnată la 12 ani de închisoare și a mărturisit faptul că nu are nicio remușcare. 

Naomi povestește și despre fosta relație, care s-a încheiat la scurt timp după nefericitul eveniment. Prietenul ei de la acea vreme, student la drept a părăsit-o pe Naomi: „A fost superficial. M-a plăcut doar atunci când arătam bine."

Nici pe plan profesional lucrurile n-au luat o turnură fericită pentru Naomi. Cariera ei ca make-up artist a stagnat, companiile din industrie fiind reticente în a o angaja pe tânără, tocmai din cauza înfățișării.

Sursa: DailyMail.co.uk

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel