Banciu spune cum a cucerit-o Tuncay Ozturc pe Andreea Marin

Radu Banciu a vorbit despre relaţia dintre Andreea Marin şi fizioterapeutul turc Tuncay Ozturc. Banciu a spus că Andreea Marin s-a dus la fizioterapeut pentru a-şi trata problemele pe care le avea la coloană.

 "S-a dus Andreea la Istanbul cu coloana făcută franjuri, după câte bătăi a îndurat de la soţul ei, iar turcul, fermecător ca Suleyman, a întins-o pe masă şi a început să-i maseze coloana vertebrală. El ce să ştie despre ea, nimic. Tot ce ştia despre România e că toate rudele lui au shaormerii la noi. A masat-o aşa, pe coloana vertebrală, până a ajuns la gleznă. Ea, foarte bolnavă, imediat şi-a dat seama că e un om excepţional, un deosebit. La sfârşit a apărut, uite-aşa, şi lumina între cei doi şi Andreea s-a vindecat", a spus Radu Banciu.

 "Când am văzut-o intrând în spital cu fetița ei, am observat-o de la distanță ca mamă și trebuie să spun că m-a impresionat căldura acestei relații. În familiile noastre acest sentiment este unul foarte profund, important. Apoi, am cunoscut-o și în relația cu pacienții români pe care îi însoțea la Acibadem să se asigure că vor fi bine până la capăt și am înțeles că avem același mod de a vedea lucrurile și aceeași dorință de a ajuta oamenii, pornită din suflet. Practic, relația noastra de astăzi are ca rădăcină această potrivire, felul în care vedem viața și rostul nostru este similar”, a spus Tuncay pentru Agenţia de Presă Mondenă, citat de b1.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel