Banciu se ceartă cu Adrian Năstase: Cum ai putea să stai liniștit?

Radu Banciu se află în conflict deschis cu Adrian Năstase.

După ce Radu Banciu s-a arătat intrigat de averea lui Adrian Năstase, premierul a reacționat pe blogul său. El a scris că este îngrijorat pentru sănătatea realizatorului TV, deoarece acesta pare să fi luat virusul Zika în timpul concediului, iar efectele parcă au apărut deja asupra creierului.

"Îi mulțumim lui Bombonel, că e o scrisoare scrisă, într-adevăr, ca pentru un copil bătut în cap, părintește. Apreciem aceste lucruri. Mă și văd sortând aceste cărți poștale pe continente. Fiecare învață cum poate. Știu că m-a mai acuzat Bombonel de astfel de lucruri și avea dreptate. Eu nu-mi permit să mă duc să fac o excursie pe săptămână sau pe lună, așa că, sigur, învăț din cărți poștale, din dicționare, enciclopedii. Eu nu-mi permit să fiu la înălțimea celor care dispun de atâtea case.

Nu putem să-i reproșăm domnului Năstase că, din când în când, duce lipsă de umor. Dumneavoastră cum ați fi în locul lui? Cum ar fi să ai 500 de milioane de euro cash? Că cel puțin domnul Năstase nu mă contrazice aici, mă contrazice doar la case, deci e de acord cu suma. Cum să ai 500 de milioane de euro cash?", a zis Radu Banciu.

[citeste si]

"Credeți că e ușor să te trezești noaptea așa deodată, în spasme, și să știi exact câte case ai? Oameni de genul ăsta care au de apărat o asemenea avere... Cum ai putea să stai liniștit? Că noi ne îngrijorăm dacă am lăsat apa deschisă, dacă am lăsat fereastra deschisă când am plecat în concediu, dacă am aruncat pâinea, dacă am tras apa la toaletă. Dar cum o fi să pleci și să știi că ai lăsat în curte 500 de milioane de dolari sau euro?", a mai zis Radu Banciu la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel