Bahmuțeanu, lansare de carte cu bijuterii de 30.000 de euro

bahmu
bahmu

Adriana Bahmuţeanu pare că s-ar fi detaşat de problemele personale şi că a început să-i meargă din ce în ce mai bine de când s-a despărţit de politicianul Silviu Prigoană. Îmbrăcată foarte elegant la lansarea cărţii amicei sale, Bahmu şi-a etalat bijuteriile cu diamante pe care le-a purtat la mâna dreaptă.

Autor: Manuela Macoveanu

Vedeta Antenei 2 s-a remarcat, weekendul trecut, la lansarea cărţii “Confidenţele unei fete de oraş”, scrisă de prietena ei cea mai bună, jurnalista Claudia Voicu, cu o ţinută extrem de elegantă. Mai exact, în timp ce prefaţa cartea, Adriana Bahmuţeanu a atras atenţia tuturor celor prezenţi cu un set de bijuterii format dintr-o brăţară şi un inel cu diamante în valoare de 30.000 de euro purtate la mâna dreaptă, podoabe pe care, se pare, şi le-a cumpărat recent, scrie adevarul.ro.

Ştiut fiind faptul că Adriana a declarat de nenumărate ori că Silviu Prigoană nu i-a făcut niciodată cadouri costisitoare, se pare că vedeta a început să câştige destul de bine dacă şi-a permis diamante atât de scumpe.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel