Operațiunea steagul UE. Bădiță, organizatorul protestelor, făcut praf: DELIR RETARD. Reacția sa

Radu Alexandru, de la Piticigratis.ro, a explicat cum manipulează Florin Bădiță protestele din Piața Victoriei și s-a referit și la mișcarea de duminica aceasta, 26 februarie, cu steagul UE.

"Vrea să facă steagul UE din oameni. Speră că o să fie destui proști încât să îi joace lui în scenetă. Așa, fără motiv. Și-a găsit prostul parc de distracții: protestele. Și niște energie a oamenilor de supt și canalizat spre căcaturile lui. Atenția pe care i-o dați îl transformă în reprezentant al protestelor. Doar pentru că lumea a pus botul la pagina aia. Da. Corupția e rea. LIKE. La BBC (...) a vorbit despre proteste, ca organizator. Evident un delir retard semidoct. Ajunge să vă reprezinte ăsta în lume. Ăsta să fie fața protestelor. Doar pentru că țipă în aceeași direcție cu noi, chit că nu a înțeles clar de ce", notează Piticigratis. Textul continuă în termeni duri. Îl puteți găsi la sursa indicată.

[citeste si]

Florin Bădiță, admiratorul Monicăi Macovei, nu s-a lăsat mai prejos și a dat o replică pe pagina sa de Facebook.

"Apreciez un singur lucru la Radu Alexandru. Ca este perseverent in prostia lui. Omul ma injura acum 2 ani, omul ma injura si acum. In rest este doar un hater care nu face nimic util cu viata lui.

In acest articol zice: "De când au început protestele, s-a băgat în seamă cu rahaturi. Hai să țipăm imnul la metrou! Hai să facem un dans tematic, hai să nuștiuce."

Daca ar citi putin mai atent, ar stii ca suntem vreo 20 de admini si editori pe Corupția ucide, avem un grup de Slack cu peste 500 de persoane unde ne organizam, iar in afara de asta exista zeci de grupuri de facebook cu zeci de mii de persoane unde se discuta si organizeaza protestele.

Despre aceste "rahaturi", ar trebui sa stie ca sunt sugestii venite de la mii de oameni, iar implementarea lor a fost facuta de diverse persoane.

Asa functiona Coruptia Ucide, daca are cineva o idee si doreste sa o implementeze, noi oferim suport si mentoring ca sa faca evenimentul/actiunea.

Iar despre performance-ul meu de la primaria din Iasi, unde explicam ca ar fi mai util sa invatam despre istoria religiilor, decat doar despre religia ortodoxa care reprezinta doar 5% din populatia lumii, dar reprezinta 100% din materia predata la scoala. Ca sa ilustrez acest lucru, ma loveam cu biblia, ca o paralela la partea de indoctrinare religioasa excesiva care se intampla in scoala.

Daca dorim sa predam toleranta, ar trebui sa invatam si diferentele intre religia ortodoxa si cea catolica, protestanti, ce reprezinta dogma budista, etc. Cand eram in generala, mai multi colegi erau batjocoriti doar pentru ca aveau alta religie. Nu mi se pare ok acest lucru. Printr-un astfel de comportament o sa alienezi si mai mult grupurile minoritare. Este acelasi lucru ca si cum ai cunoaste inca o limba straina, in afara de limba romana. Poti sa faci comparatii intre cele doua, poti sa vezi diferentele.

P.S I have a job now", a scris Florin Bădiță, omul din spatele paginii "Corupția Ucide".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel