Badea, întrebare-cheie după afirmațiile Oliviei Steer

Mircea Badea a avut o reacție după ce Olivia Steer a spus că formele agresive de cancer par să intre în remisie totală, în timp. Cu condiția să fie lăsate în pace.

Nu este prima dată când soția lui Andi Moisescu ne îndeamnă să lăsăm medicamentele și să ne vindecăm cu mărar, generic vorbind. Mircea Badea a vorbit despre acest subiect luni seară la emisiunea "În gura presei".

[citeste si]

"Fiecare poate să aibă orice convingeri. (...) Există un curent naturist. Asta cum că... plantele rezolvă orice este o inepție absolută. Dacă plantele ar fi fost răspunsul la orice, lumea nu ar fi avut nevoie de medicamente. Până să se inventeze medicamentele, speranța de viață era 40-45 de ani. La o vreme, jumătate din populație murea, mai venea o ciumă, mai venea o holeră și gata. Or fi avut și ei pe vremea aia mărar... Nu îi înțeleg pe cei care spun să luăm niște semințe și este beton. Prietene... când nu existau decât semințe, lumea murea la 40 de ani. Rata supraviețuirii la copii era foarte mică. Pe vremea aia nu era cu poluarea. Nu era industrie. Nu erau E-uri. Nu erau chimicale. Erau doar plante. Totul era bio. Când totul era bio, bolile, în trecut, ce origine aveau? (...) Dacă plantele ar fi răspunsul la orice, de ce oamenii, în zilele noastre, trăiesc și 90 de ani, iar pe vremea când erau doar plante și nu medicamente... oamenii mureau la 40-50 de ani? ", a spus Mircea Badea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel