Avocata fetei violate îl face praf pe Măruță: Sunt scandalizată

Mioara Donosă, avocata din Vaslui care o reprezintă în instanţă pe eleva violată, s-a arătat revoltată de decizia postului Pro TV de a face publică identitatea victimei, în contextul în care Cătălin Măruță i-a dat asigurări că va fi protejată şi identitatea mamei, nu doar a fetei.

"I-am cerut domnului Cătălin Măruţă ca în cazul în care părinţii vor fi de acord să apară să nu ceară şi fetei să facă acest lucru. Domnul Măruţă m-a asigurat că victima nu va apărea la televizor. M-a asigurat că sub nicio formă victima nu va fi filmată şi nu va apărea în emisiune, iar mama va fi filmată cu spatele la cameră. Lucru care nu s-a şi întâmplat.

Sunt pur şi simplu scandalizată că, din dorinţa de a face rating, nu doar că s-au încălcat nişte noţiuni de încredere, o promisiune dată ferm, dar s-a profitat de naivitatea unei adolescente pe care acum toata lumea o va arăta cu degetul drept violata din Vaslui. S-a călcat pur şi simplu în picioare noţiunea de victimă", a declarat pentru Adevărul, avocata Mioara Donosă.

Avocata elevei face un apel către toate posturile de televiziune şi realizatorii TV, să nu transforme această dramă într-un subiect de cancan. "Aceasta fată trece printr-o traumă,iar apariţiile tv nu o fac să îşi revină. Atât ea, cât şi părinţii sunt vulnerabili", a completat avocata elevei.

CITEȘTE ȘI: Gafă uriașă semnalată de Liliana Ruse la un post TV din România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel