"Aventură cu 4 stele". Gina Pistol, cu ochii în lacrimi

"Aventură cu 4 stele", reality-show-ul difuzat în fiecare luni și marți de la ora 20:30 de Antena 1, pune vedetele în cele mai neobișnuite ipostaze. 

Cei patru participanți ai fiecărei ediții trec de la extazul conferit de lux la povara muncii asidue. Peisajele și aromele de pe plaiurile grecești sunt completate de secvențe pline de umor, dar și de situații cu adevărat emoționante.

La filmările pentru "Aventură cu 4 stele", Gina Pistol este copleșită de emoții. Povestea doamnei Traki, căreia îi spun "mamaie" și care a rămas orfană de mică, dar și a uneia dintre fetele acesteia o înduioșează până la lacrimi pe frumoasa blondă.

"Mamaie mi se pare un om foarte puternic. Și îmi aduce aminte de bunicii mei", spune Gina Pistol printre lacrimi, mărturisind de asemenea că ea este un om tare empatic și se emoționează adesea ascultând poveștile altor oameni.

Frumoasa Gina Pistol trece printr-o mulțime peripeții în timpul vacanței atipice din Maronia, Grecia. Ea și ceilalți trei coechipieri, Speak, Margherita de la Clejani și Flick, au parte de o adevărată aventură pe care cu siguranță nu o vor putea uita. Toate acestea și multele altele pot fi urmărite de telespectatorii Antena 1 luni și marți, de la ora 20:30.

"Aventură cu 4 stele" este o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri" ("The Rich And The Pauper"), filmată în Grecia. În fiecare ediție, 4 vedete intră intră în competiție și în funcție de rezultat vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel