Avarie majoră la Termoenergetica. Mii de blocuri din București, fără apă caldă - FOTO cu zonele afectate

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

O avarie majoră s-a produs pe rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica.

ELCEN anunță că o avarie majoră s-a produs pe rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica, în secțiunea deservită de CET București Vest. Totodată, o a doua spărtură s-a produs aseară în secțiunea deservită de CET Grozăvești.

"Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica. CET București Vest indisponibilizată. CET Grozăvești nu mai furnizează apă de adaos. Centrala nu poate fi repornită. O avarie majoră s-a produs marți, în jurul orei 18:00 pe rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica, în secțiunea deservită de CET București Vest. Acest lucru a afectat activitatea termocentralei, provocând oprirea echipamentelor aflate în funcțiune în CET București Vest din cauza pierderilor masive de apă din rețeaua de termoficare.

Sala turbine din CET Grozăvești, inundată din cauza avariei

O a doua spărtură produsă în această seară pe rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica, în secțiunea deservită de CET Grozăvești, a condus la sistarea livrării apei de adaos din CET Grozăvești și la imposibilitatea punerii în funcțiune a echipamentelor din centrală. În acest moment, sala turbine din CET Grozăvești este inundată din cauza avariei, punând în pericol motoarele și echipamentele electrice.

Se așteaptă remedierea avariilor de către echipele Termoenergetica, astfel încât ELCEN sa poată disponibiliza echipamentele aferente funcționării", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Electrocentrale București ELCEN.

Singurul sector care nu este afectat este Sectorul 3, iar cele mai multe probleme se găsesc în Sectorul 6 și în Sectorul 4, transmite Antena 3 CNN. Astfel, în total ar fi vorba despre peste 3.700 de blocuri care nu dispun de apă caldă, sute de mii de bucureșteni fiind afectați de această avarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel