Av. Lascoschi, BOMBĂ despre cererea lui Dincă. Maria Vasii și Tonel Pop, intervenții fulger

Rodica Mitu / 06 ian 2020 / 20:36 Salveaza PDF Comentarii
Av. Lascoschi, BOMBĂ despre cererea lui Dincă. Maria Vasii și Tonel Pop, intervenții fulger
Av. Lascoschi, BOMBĂ despre cererea lui Dincă. Maria Vasii și Tonel Pop, intervenții fulger

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a făcut noi declarații despre acesta.

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a avut o intervenție după ce s-a zis că Gheorghe Dincă ar fi depus o cerere prin care cere să fie audiat de DIICOT, susținând că nu el a omorât-o pe Luiza Melencu, așa cum a afirmat anterior. Avocatul Lascoschi a făcut declarații la Antena 3, luni seară: „Eu, personal, nu am avut cunoștință de această cerere a lui și nu cred, în acest moment, că ar fi fost formulată o astfel de cerere de către el. Ar fi trebuit să se consulte cu mine."

„Nu mi-a comunicat nimeni. Nici măcar domnul Dincă. Avea posibilitatea să mă anunțe", a adăugat Claudiu Lascoschi, precizând că ultima oară a vorbit cu Dincă înainte de Crăciun. „Când dorește să mă sune, poate să mă sune", a mai spus avocatul.

„O cerere depusă în numele domnului Dincă trebuie semnată de domnul Dincă ori de avocatul său, respectiv de mine. Eu nu am semnat nicio astfel de cerere și nu am nici solicitare din partea dumnealui", a subliniat Claudiu Lascoschi.

„Recomand să mergeți la domnul Dincă, pentru a lua un răspuns direct", a spus Maria Vasii, prezentă în platoul Antena 3. 

Ulterior, a avut o intervenție la Antena 3 și Tonel Pop: „Reconfirm că informaţia e veridică: domnul Dincă a semnat această solicitare adresată DIICOT şi ce este mai grav e că această solicitare se plimbă în sensul de a nu ajunge în timpul legal la DIICOT. Se plimbă ca să nu poată ajunge pe masa procurorilor până când aceştia încheie dosarul.”

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24