Aurelian Temișan, imagini inedite din vacanța în Maroc! Ce a făcut cu șarpele!

Pentru că  are mai mereu un program încărcat cu evenimente, spectacole de teatru și emisiuni, Aurelian Temișan nu are timp foarte mult pentru concedii și vacanțe. 

A găsit însă câteva zile libere în care s-a sincronizat cu soția lui, Monica Davidescu, și au decis astfel să plece într-o vacanță marocană.

Alături de Dora, fiica lor, Temișan și Monica Davidescu au făcut o adevărată incursiune în Maroc, acolo unde s-au bucurat de plajă, istorie și peisaj, și au vizitat atât Marrakech, cât și orașul Agadir. Plimbări romantice pe plajă, hotel și meniu all-inclusive, excursii în mijlocul munților Atlas pe valea râului Hurricane, o vizită spumoasă la Crocopark din Agadir, relaxare, mult shopping, un traseu pe cămile și poze cu șerpi. De altfel, artistul a fost foarte curajos și nu a stat prea mult pe gânduri atunci când și-a pus repede o reptilă după gât.

(oar_w460)

(oar_w460)

“La Agadir nu puteam rata excursia pe cămilă. E un loc în care se formează caravane de câte 20 de cămile, cu conducători barberi, iar caravana se pornește prin împrejurimi într-o zonă asemănătoare deșertului, așa că, timp de o oră te lupți să îți ții echilibrul pe cămilă și să înțelegi greutățile oamenilor din trecut. După aventura cu cămilele am mers pe cel mai înalt loc din Agadir situat la 700 m altitudine, unde era cândva sediul cetății și punctul de observare al oceanului. Era și punctul de apărare împotriva navelor ce veneau altă dată să cucerească această regiune. Informații istorice, priveliște splendidă asupra portului internațional comercial, poze, șerpi, cămile, suveniruri”, povestește Temi.

(oar_w460)

(oar_w460)

(oar_w460)

“Oceanul se retrăgea în fiecare seară cam 200, 300 de metri, iar zona de plajă umedă unde ziua săreai în valuri era plină de sute de scaune de plastic pe care oamenii se așezau la discuții sau jocuri cu copiii. Interesantă plimbarea de seară pe plaja umedă. Abia pe la trei, patru dimineața se retrăgeau toți oamenii la somn, iar de pe la răsăritul soarelui plaja era din nou ”invadată” de data asta de către sportivi. Unii alergau, alții făceau antrenamente în grup, alții făceau Yoga sau alte diverse sporturi de întreținere. Nu ai cum să te plictisești în Agadir, întotdeauna găsești ceva de făcut dar nu îți poate lipsi nici odihna. 

(oar_w460)

(oar_w460)

(oar_w460)

Pentru toate astea am vrea să revenim în Maroc, alături de prieteni”, a mai spus vedeta, care suspină încă după locurile frumoase vizitate în vacanța marocană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel