Augustin Lazăr, după ce Șerban Nicolae a invitat-o afară pe reprezentanta Parchetului General

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a criticat luni poziţia senatorului Şerban Nicolae, preşedinte al Comisiei juridice, care a invitat procurorulu Irina Kuglay să iasă afară de la şedinţa în care se dezbătea OUG nr.14/2017. 

"Doamna procuror Irina Kuglay s-a prezentat la comisie după ce în cursul zilei am transmis ambelor Camere adrese privind interesul Ministerului Public de a fi reprezentat la dezbateri. Nu poate fi calificat acest gest în statul de drept! Conform Constituţiei României, Ministerul Public reprezintă interesele generale ale societăţii, apără ordinea de drept, drepturile fundamentale ale cetăţenilor! Doamna Irina Kuglay este procuror specializat desemnat de procurorul general într-un grup de lucru pentru a participa la dezbaterile privind OUG şi modificarea Codurilor", a declarat Augustin Lazăr pentru AGERPRES. 

Preşedintele Comisiei juridice a Senatului, social-democratul Şerban Nicolae, a rugat-o, luni seară, pe reprezentanta Parchetului General, procurorul Irina Kuglay, să părăsească sala de şedinţă pe motiv că este "nepoliticos faţă de o comisie senatorială" să se autoinvite, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel