ATENTAT NISA. France 2, imagini revoltătoare: "Bună seara, dle. Tocmai v-ați pierdut soția. O reacție?"

Postul de televiziune France 2 a înfuriat telespectatorii din cazul felului în care a transmis atacul terorist din Nisa. 

France 2 și-a întrerupt emisia normală și a transmis informații de la fața locului din Nisa. Amintim că oamenii erau strânși în Nisa la spectacolul de artificii organizat de Ziua Națională a Franței. Când s-au ridicat barierele ca oamenii să plece acasă, un camion, condus de un tunisian, cetățean francez, a intrat în plin în oameni. 84 au murit. 100 sunt răniți, din care 18 grav. 

France 2 a difuzat momentul în care camionul a intrat în oameni și imaginea unui bărbat care stătea lângă soția lui. Un internaut a scris pe Twitter, revoltat: "Bună seara, dle. Tocmai v-ați pierdut soția. O reacție?". 

Internauții au fost de-a dreptul revoltați pe Twitter. Multora nu le-a venit să creadă că jurnalistul ia interviu unui bărbat ce se afla lângă cadavrul soției sale. Alții au fost șocați că France 2 a difuzat momentul în care camionul a intrat cu viteză în oameni. Unii internauți le-au transmis jurnaliștilor că nu există nicio scuză pentru ceea ce au făcut. Un alt internaut le-a scris că sunt complicii teroriștilor prin filmările pe care le-au difuzat. Alții, șocați, au scris fix ce au văzut: France 2 a difuzat imaginile când camionul intra în oameni, după cum arată 7sur7.be. 

Revolta față de atitudinea France 2 face înconjurul Internetului. Nimănui nu-i vine să creadă că un bărbat a fost intervievat lângă soția decedată sau că a fost transmisă filmarea care arată momentul în care camionul a intrat în oameni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel