Atac SUA, un nou bilanț. Trump: ”Toleranță zero”

Darius Muresan / 27 oct 2018 / 23:27 Salveaza PDF Comentarii
Hanuka - Donald Trump, mesaj
Descriere foto: Hanuka - Donald Trump, mesaj

Preşedintele american Donald Trump a denunţat sâmbătă atacul comis la o sinagogă din Pittsburgh, statul Pennsylvania, apreciind că nu trebuie să existe "nicio toleranţă" pentru antisemitism, relatează AFP.

"Antisemitismul şi persecuţia evreilor reprezintă una dintre cele mai întunecate şi mai josnice trăsături din istoria omenirii", a declarat Trump la Indianapolis. "Nu trebuie să existe nicio toleranţă pentru antisemitism sau pentru orice formă de ură religioasă", a adăugat el.

Potrivit unui nou bilanţ difuzat de media americane, cel puţin 11 persoane au fost ucise în atacul armat produs sâmbătă la o sinagogă din oraşul Pittsburgh.

La rândul său, vicepreşedintele american Mike Pence a denunţat un atac împotriva libertăţii religioase după atacul armat comis sâmbătă într-o sinagogă din Pittsburgh.

"Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Pittsburgh nu a fost doar criminal, a fost diabolic", a spus el într-un discurs televizat. A fost "un atac împotriva unor americani nevinovaţi şi un atac împotriva libertăţii noastre de religie", a continuat vicepreşedintele american.

Cel puţin 11 persoane au fost ucise în atacul armat comis sâmbătă la o sinagogă din oraşul Pittsburgh, potrivit unui nou bilanţ difuzat de media americane.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23