Astrologul Burculeţ, previziune cutremurătoare 2019 pentru România. Dă fiori

Facebook / Ioan Burculeț
Facebook / Ioan Burculeț

Astrologul Ioan Burculeţ a făcut niște previziuni cutremurătoare despre 2019.

”La o tara vecina, dincolo de trei tari de Romania, vor avea loc manifestatii pentru un petec de pamant. Si cu toate acestea un avion cat de curand cu un demnitar la bord important se va prabusi traversand Oceanul si o Mare.

Camila cu o cocoasa va fi afectata pentru energia ei, pentru ca acolo se consuma focul pentru o comoara ascunsa in pamanturile sterpe dar care ascund un vechi mit. Mitologia va fi atacata pentru a se cauta in gaurile negre ale pamantului brazdat de bogatii.

O singura relicva va fi gasita aici si trupele se vor muta apoi spre Nord. Acolo unde in jumatatea de Luna este o adevarata relicva.

Marea si Insula vor fi zguduite de un cutremur si o dezorganizare economica de cum nu s-a mai vazut pana la aceste vremuri. Pentru ca ea va fi vasala unei puteri care o roade din interior. Un preot batran va avea de suferit de pe urma infrangerii si a ultimei greseli pe care acesta o va face, insa fara sa isi dea seama... Acolo din interior, vor avea loc schimbari si Batranul Continent (Europa) pana in primavara anului 2019 cand se va reconfigura total. Insa cateva teritorii vor fi pierdute si declinul monedei de pe continent va fi vizibil in toata lumea. Va fi ca si cum s-ar sparge o vaza cu flori de camp iar apa va curge din ea tulbure.

De pe Continetul Nou (America) se va lansa o racheta in spatiu, insa fara a se cunoaste multe elemente despre ea, pentru ca norii vor intuneca cerul si nu va fi vizibila cu ochiul liber.

Conflictul se va muta din toamna pana in primavara anului urmator intr-o zona pe care "Nostradamus" a pomenit-o in urma cu doi ani. Sud-ul olarilor va fi in primejdie, dupa ce trupele aliate vor fi comasate aici ca sa intareasca malul apelor de la Fluviu (Dunarea) pana la varsarea in Mare.

Situatia din Tara Olarului (Romania) va prinde un contur care risca sa fie scapat de sub control. Chipul unui bufon invechit de reguli, un personaj urat de oamenii pe care ii asupreste, incearca sa fuga dintr-o situatie fara scapare. In casa lui va domni "coasa" pentru ca nu va mai apuca drumul catre casa, dintr-o directie din care va veni insotit de o alta masina va fi rapus de propriile ganduri.

Femeia impleticita de firele parului acoperita cu batic, va fi la un pas sa fie linsata de lume, insa va scapa cu broboada neagra pe cap. Imaginea ei falsa despre lume si boala de care sufera, va fi scoasa la suprafata si transformarea ei va fi vizibila. Va rage ca o fiara incoltita, insa zilele ii sunt retezate de trecerea timpului.

Va apare pe scena politica o printesa, fiica unui Zeu (Regele) apus de timpuri care isi va cere drepturile dincolo de multimea adunata la targul olarilor.

Pamantul se va cutremura in cele din urma la coptul strugurilor, insa nu vor fi atat de multe daune. Lumea panicata se va indrepta catre un pahar din vinul proaspat la masa unde vor gusta dintr-o "gaina".

Sarpele din Pamant va fi afectat de scantei accidentale si care prin natura lor vor provoca pagube intr-un tunel pe timpul zilei.

Principalele evenimente de la finalul acestui an, nu se vor consuma numai in Romania, pentru ca vor fi afectate si alte tari. De la Marele Rasarit, se va cunoaste un atentat in preajma sarbatorilor, in care o multime de persoane se vor duce ca la o piesa de teatru”, a scris Ioan Burculeț pe blogul său. Interesant este că previziunile au fost făcute încă din septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel