EXCLUSIV  Aspecte tensionate, ciudate pentru Leu, Vărsător, Săgetător, Capricorn. Avertisment pentru Balanță

Foto Pexels
Foto Pexels

Daniela Simulescu, astrolog, revine cu noi previziuni pentru zodii.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată pe DC News, începând cu ora 9.00.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Compromisul este cuvântul cheie al zilei. Și nu te gândi la el ca la ceva negativ, ci ca la un instrument care o să te ajute enorm. 

Taur

Nu are rost să stai toată ziua să te îngrijorezi din cauza banilor. Cel mai bine ar fi să acționezi sau să îți faci planuri concrete. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să fii cât mai flexibil zilele acestea. Nu este cazul să forțezi nicio decizie, nici pentru carieră, nici pentru familie. 

Rac

Este o zi bună pentru introspecție, pentru a călători cu mintea și cu sufletul. Nivelul de energie va fi destul de scăzut. 

Leu

Vrei să îți dedici ziua ție, dar nu știi în ce fel. Vei fi destul de confuz. Nici apropiații nu îți vor aduce mai multă claritate. 

Fecioară

Mercur se apropie de Neptun. S-ar putea să te simți destul de confuz în ceea ce privește intențiile partenerului și ale familiei. 

Balanță

Orice discuție purtată astăzi va fi presărată cu momente provocatoare, contraziceri și replici ironice. Ai nevoie de autostăpânire. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să eviți negocierile. Nu ai foarte multă claritate și îți lipsesc unele detalii. Lasă-i pe ceilalți să facă alegerile. 

Săgetător

Venus și Mercur, din semnul tău, vor face aspecte tensionate. Îți va fi greu să ai încredere în propriile idei. 

Capricorn

Astrele au o singură recomandare: nu este ziua în care să tragi de tine ca în alte zile. Vei obosi nespus de repede. 

Vărsător

Îți face și nu îți face bine să te întâlnești cu prietenii. Vor fi clipe mai ciudate, dar veți trece peste. Creativitate crescută. 

Pești

Va trebui să împaci și capra și varza. Și pe cei de acasă, și pe cei de la serviciu. Dar vei obosi foarte repede din această cauză. 

 

 

Citește și...

O zodie va trece prin momente mai grele. Astrolog: Nu vă bazați pe nimeni!

 

„Aspectul lui Mercur de pe 1 decembrie nu-mi place. E adevărat că mâine (n.r. luni) Marte din semnul vostru vă mai așează, vă oferă puțină predictibilitate. Dar pe 1 decembrie... Mercur din Casa 7 cu Neptun... nu vă bazați pe nimeni! Și nici pe voi. Nu e bine nici să ascultați sfaturi. Săptămâna aceasta, puneți totul pe hârtie. Relațiile sunt zăpăcite, mai ales cele noi. Dacă la început de săptămână, simțiți că ceva nu merge, renunțați la el”, a spus astrologul Daniela Simulescu despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

 

Citește și...

Lună Plină pe 8 decembrie 2022. Schimbări pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești

 

„Luna Plină în Gemeni de pe data de 8 decembrie îi pregătește de schimbări pe nativii cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Va trebui să facem diferența între ce știm și ce credem. Vom jongla cu informațiile, principiile și valorile. Și cum Luna va fi în conjuncție cu Marte retrograd și în careu cu Neptun, vom începe să ne îndoim de unele concepte. Parcă ceea ce știam sigur nu mai este valabil. Inițial, vom deveni destul de agitați în a încerca să validăm din nou, dar ne vom da seama că nu are rost”, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel