Artista Natalie Imbruglia este însărcinată cu primul său copil - FOTO în articol

Natalie-Imbruglia-foto-Facebook
Natalie-Imbruglia-foto-Facebook

Actriţa, cântăreaţa şi compozitoarea australiană Natalie Imbruglia, în vârstă de 44 de ani, este însărcinată cu primul său copil după ce a urmat un tratament de fertilizare in vitro, informează Press Association.

Natalie Imbruglia a precizat că îşi doreşte 'de foarte mult timp' să devină mamă într-un mesaj ce însoţeşte o poză a sa, cu burtica proeminentă vizibilă, pe care a postat-o pe Facebook.

Copilul ar urma să se nască în toamnă

În afara veştii despre sarcină, Natalie a mai avut o veste bună pentru fani. De pe Instagram aceştia au aflat că vedeta a semnat un nou contract cu casa de discuri BMG. 'În ultimele 18 luni am fost ocupată lucrând la un nou album şi abia aştept să împărtăşesc noile mele piese cu voi toţi!!!', le-a scris ea fanilor. Referindu-se la sarcină, Natalie Imbruglia a precizat că aşteaptă copilul în cursul toamnei.

'Pentru cei care mă cunosc, îmi doresc un copil de foarte mult timp şi mă simt binecuvântată că voi putea să-l am cu ajutorul fertilizării in vitro şi a unui donator de spermă - nu voi mai face alte declaraţii despre acest lucru în mod public', a adăugat ea. De două ori câştigătoare a Brit Award, Natalie Imbruglia a devenit celebră în anii '90 pe când juca în telenovela australiană 'Neighbours' şi pentru hitul 'Torn', de pe albumul său de debut, 'Left of the Middle' (1997).

Natalie Imbruglia a fost căsătorită cu rockerul australian Daniel Johns timp de 5 ani, până în 2008. În 2015 ea declara pentru tabloidul britanic The Evening Standard că va apela şi la alte opţiuni pentru a avea o familie, dacă nu-şi va mai găsi un partener.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel