EXCLUSIV  Diplomat străin, LECŢIE pentru români: E dureros!

arlinda morava
arlinda morava

Arlinda Morava, atașat cultural al Ambasadei Albaniei în România, dă o lecţie despre cum ar trebui să gândească şi să simtă mulţi români.

Invitată la interviurile DC News, soprana Arlinda Morava dă o lecţie despre cum ar trebui să simtă şi să gândească românii despre ţara lor, despre ce ar trebui să facem pentru ca imaginea noastră în lume să nu mai fie legată de lucruri negative. Artista albaneză s-a ataşat foarte mult de România şi consideră că ţara noastră este o a doua patrie pentru ea.

Închisorile nu ar mai fi pline acum

"Trebuie promovată cultura în rândul oamenilor, prin publicitate şi trebuie investit în artă pentru că, după părerea mea, cultura este cea mai bună carte de vizită a unui popor. Investind în cultură şi în artă totul devine mult mai clar iar închisorile nu ar mai fi pline acum...  Cultura este cea care te face blând, te face mai luminos, mai lucid, să vezi lucrurile mult mai bine.

[citeste si]

Cât timp noi investim numai în şampanii, chefuri şi cluburi, atunci automat asta este imaginea pe care o transmitem despre noi. Poporul român are ce arăta, pentru că are foarte multă valoare şi foarte multe de arătat lumii, dar dacă nu li se dă o şansă oamenilor talentaţi, dacă nu se investeşte, din păcate totul se distruge. E dureros, pentru că eu iubesc România aşa cum iubesc şi ţara mea", apreciază Arlinda Morava, atașat cultural al Ambasadei Albaniei în România.

DECLARAŢIA ARLINDEI MORAVA AICI:

 

ÎNTREAGA EMISIUNE AICI:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel