Anunț tăios pentru liberalii participanți la votul pensiilor speciale

Liderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu, a afirmat marţi că, în cazul în care au existat liberali care au participat la votul privind pensiile speciale pentru parlamentari, în Biroul Politic Naţional convocat pentru luni se va discuta despre sancţiunile care ar urma să fie aplicate acestora.

"Acest lucru îl vom discuta la Biroul Permanent de luni. Din câte ştiu eu, în acest moment există foarte multă hotărâre de a fi sancţionaţi aspru parlamentarii care nu duc la îndeplinire hotărârile partidului, dar nu mă pot antepronunţa. Dacă vom descoperi că sunt asemenea cazuri, le vom aduce la cunoştinţa Biroului Permanent de luni şi atunci vom discuta exact ce sancţiuni se vor lua, dar ştiu că există această tendinţă de a sancţiona aspru abaterile de la deciziile partidului", a spus Nicolăescu, după şedinţa Comisiei de unificare a PNL.

El a susţinut că parlamentarii liberali nu au participat la vot pentru a se vedea ce grupuri politice susţin pensiile speciale ale parlamentarilor şi a arătat că sintagma referitoare la sancţiunile aspre aplicate liberalilor care ar fi participat la vot va fi definită în Biroul Politic Naţional.

[citeste si]

"Când va fi adusă o lege care să rezolve problema tuturor pensiilor din România, atunci putem lua în considerare şi pensiile parlamentarilor", a adăugat Nicolăescu, citat de Agerpres.

Liderul deputaţilor liberali a afirmat că, în prezent, nu există motive ca această lege să fie contestată la CCR. "În acest moment, pe această lege nu avem în niciun fel indentificate probleme de încălcare a Constituţiei. (...) Dar vom face o analiză şi pe acest text", a declarat Nicolăescu, susţinând că nu ştie dacă a fost sau nu cvorum la votul în cazul acestui proiect de lege. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel