Anisie, întrebare CHEIE de la un părinte REVOLTAT. "I se pare normal? Despre ce performanță ne vorbește?"

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ministrul Monica Anisie a primit câteva întrebări cheie din partea unui părinte revoltat în ceea ce privește educația copiilor. 

Un părinte al unui copil de clasa a V-a a trimis către Digi24 o întrebare pentru ministrul Monica Anisie. 

"Sunt părintele unui copil de clasa a V-a și doresc să știu din partea doamnei ministru dacă i se pare normal ca bursele de merit ale copiilor să nu fie plătite pe perioada înc are aceștia stau acasă, dar studiază online. În acest context, copiii care au obținut rezultate bune la învățătură în semestrul trecut, vor primi bursă  doar pentru jumătate din luna ianuarie, februarie lună întreagă și martie pentru cele câteva zile în care au fost la școlă și atât. Cu atât îi recompensează statul pe copiii care au avut rezultate bune? Despre ce performanță ne vorbește în acest caz? Ce răsplată le oferim acelor copiii care pe lângă faptul că nu au voie să iasă din casă, fac eforturi să participe la cursuri și teme online". 

Răzpunsul ministrului Monica Anisie

"Ministerul Educației asigură bursele. Ceea ce probabil vrea doamna să spună este referitor la acele burse pe care le acordă autoritățile publice locale, acele burse de merit pe care le dau Primăriile. Deci dacă se poate, doamna îmi poate adresa în mod concret despre ce anume burse este vorba, pentru că Ministerul Educației a asigurat bursele și în această perioadă. Cred că se referă la bursele oferite de către autoritățile locale Îmi poate trimite pe mail clarificările și îi voi răspunde doamnei concret", a răspuns Monica Anisie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel