Angi Șerban, explicații: De unde vin presiunile externe pentru proteste. Atac la Dide și Cârstoiu

Angi Șerban a reacționat după ce Luju a prezentat o întregistrare în care protestatara a vorbit despre manifestațiile de stradă.

”Câteodată suntem presați să reacționăm pentru că suntem presați din exterior să punem osul la treabă, dar dacă ar fi fost după noi, protestele ar fi fost mult mai rare... În primul rând logistica acestui miting, dacă nu apare într-o săptămână, e un mare fâs, pentru că în spatele unui eveniment de o asemenea anvergură stă o logistică de nu îți imaginezi... Deși s-ar putea ca PACT-ul, care tot dansează pe lângă voi, îi vedeți... PACT-ul s-ar putea să se ocupe de o linie de logistică... (...) Da, ideea e că acolo sunt numai copii de bani gata, de securiști. Ei sunt foarte deștepti, foarte mișto, da.... sunt destui prin țară”, se aude Angi Șerban vorbind într-o înregistrare.

În replică, protestatara a zis că înregistrarea este reală, dar este ruptă din context.

Angi Șerban a venit cu explicații. A zis că presiunile din exterior reprezintă, de fapt, oamenii simpli care vor să iasă în stradă.

"Presiunile din exterior se referă la presiunile pe care le pun oamenii pe noi, adică oamenii simpli ne presează câteodată să facem evenimente cum fac alte pagini. Câteodată noi, de la Corupția Ucide, ne raliem la proteste, alteori nu. Noi nici măcar nu avem ONG. Nu ne plătește nimeni. Cât despre logistică... da, normal că există. Împărțim pliante etc”, a zis Angi Șerban în replică după înregistrări.

Ea a mai spus că nu este de acord ca Tudor Cârstoiu și Cristian Mihai Dide să preia cuvântul la proteste din moment ce fac parte dintr-un partid politic, mai exact PACT. A precizat că se înțelege bine cu ei, dar nu ar trebui să se pună în fruntea mișcărilor de stradă.

”Le-am zis băieților de la PACT că nu îmi place de ei, cu câteva excepții”, a adăugat Angi Șerban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel