Angelina Jolie a suferit o operație de dublă mastectomie

În articolul scris personal, intitulat "Opțiunea mea medicală", actrița americană a dezvăluit că alegerea de a suferi această operație se datorează faptului că poartă o genă "defectuoasă". Prin demersul ei, Angelina vrea să atragă atenția tuturor femeilor asupra acestei boli: "Am ales să-mi fac publică povestea pentru că sunt atâtea femei care nu știu că ar putea fi bolnave de cancer, să știe că și ele se pot testa genetic și că au alternative".

În vârstă de 37 de ani, actrița și-a pierdut mama din cauza aceste boli și a vrut să se asigure că cei șase copii ai săi nu vor suferi din această cauză: "Mama s-a luptat cu cancerul timp de zece ani și a murit la 56 de ani. A rezistat destul ca să își cunoască primul nepot și să îl țină în brațe.”

Angelina Jolie este purtătoare a genei BRCA1 și a decis să ia măsurile necesare pentru a diminua cât de mult posibil declanșarea cancerului ovarian sau la sân: "Am început cu sânii, deoarece riscul de cancer la sân este mai mare decât cel de cancer ovarian, iar operația este mai complexă".

Actrița a scris că este extrem de noroasă să aibă un partener de viață precum Brad Pitt, care o iubește și o sprijină necondiționat. I-a stat alături în spital pe toată durată intervențiilor chirurgicale și a înțeles că aceasta este cea mai bună soluție pentru binele familiei lor.

Angelina Joilie și Brad Pitt sunt împreună de șapte ani și au șase copii: trei adoptați - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - și trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne (iulie 2008).

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel