Andrei Tinu, divorț. Reacția soției acuzată de infidelitate

Foto: Facebook Andrei Tinu
Foto: Facebook Andrei Tinu

Alberta Tinu reacționează cu privire la divorțul de Andrei Tinu după ce acesta a acuzat-o că a plecat în Franța și l-a lăsat singur cu doi copii.

"1.    Dupa apariția în presă a imaginilor in care sotul meu, Andrei Tinu, este vazut cu fosta sa studenta la Berlin, in ipostaze intime, fapt ce denota ca cei doi se aflau deja intr-o relatie, am primit telefoane de la mai multe cunostinte care mi-au spus ca cei doi au mai fost vazuti impreuna inca de cand respectiva fata ii era studenta! Acest lucru se adauga episoadelor de infidelitate despre care am avut semnale, de-a lungul casniciei noastre, dar pana acum nu le-am dat importanta.  

Distanțarea 


2.    De ceva vreme sotul meu a afisat o raceala si un dezinteres vadite fata de mine, dandu-mi de inteles ca relatia noastra nu il mai intereseaza, desi nu exista nici un motiv pe care sa mi-l impute. A inceput sa ma acuze de fapte presupuse, si sa lanseze discreditari de natura a convinge prietenii, cunostintele, rudele, opinia publica,  de faptul ca el este un sot iubitor si un tata devotat, ceea ce este in intregime discutabil! 

In ciuda faptului ca sotul meu apare in imagini si fotografii in ipostaze intime, care certifica faptul ca ma insala, desi noi doi suntem inca sot si sotie, tot el incearca in disperare de cauza sa ma acuze de fapte care nu s-au intamplat niciodata.
Daca doriti si este nevoie voi reveni cu amanunte pe aceasta tema. 

Medic stomatolog în Franța


3.    Doresc sa precizez ca de mai putin de un an activez ca medic stomatalog in Franta. Aici am deschis un cabinet particular, in urma deciziei luate impreuna cu sotul meu. Nu m-am mutat definitiv, ci doar am initiat un business  care, ne-am gandit noi, dupa ce va fi pus pe picioare suficient, nu va mai necesita prezenta mea fizica, dar ne va furniza un venit suplimentar nevoilor familiei noastre si educatiei celor doi copii. Eu vin periodic acasa, si vorbesc zilnic la telefon cu copiii, petrecem concediile impreuna, etc. 
In ciuda faptului ca sotul meu apare in imagini si fotografii in ipostaze intime, care certifica faptul ca ma insala desi noi doi suntem inca sot si sotie, tot el incearca in disperare de cauza sa ma acuze de fapte care nu s-au intamplat niciodata. 

4.    In lumina celor aratate mai sus, nu-i asa ca prinde contur si explicatia faptului ca sotul meu nu m-a lasat sa intru in domiciliul conjugal cand am venit acasa de sarbatori? Efectiv nu am putut intra in casa noastra, iar cateva haine mi-au fost aruncate in niste saci in garaj....", a declarat Alberta Tinu pentru www.spynews.ro.

Vezi și: Andrei Tinu, divorț. Soția mea mi-a făcut trei plângeri penale. Ameninţările şi hărţuirile nu au încetat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel