Andrei Tinu, divorț. Soția mea mi-a făcut trei plângeri penale. Ameninţările şi hărţuirile nu au încetat

Andrei Tinu
Andrei Tinu

Andrei Tinu a dezvăluit, pe pagina sa de Facebook, că are anumite probleme pe plan personal.

Nu și-ar fi dorit niciodată să vorbească despre aceste aspecte din viața, dar spune că lucrurile au ajuns prea departe. Andrei Tinu nu mai locuiește cu soția lui din martie 2018. A spus că a fost lăsat singur cu doi copii mici (Eva - 3 ani şi Mihai - 1 an).

”Consider că unele lucruri trebuie să rămână în #familie. Din acest motiv nu am vrut să fac publice anumite chestiuni legate de căsnicia (sau mai bine spus de finalul căsniciei) cu soţia mea. Am vrut să o protejez pe ea, dar mai ales pe copii, care, într-un final, sunt cei care vor avea cel mai mult de suferit.

Nu mai locuiesc cu soţia mea din martie 2018, de când ea a ales să plece în Franţa, lăsându-mă singur cu doi copii mici (Eva - 3 ani şi Mihai - 1 an). Ruptura definitivă s-a produs în 7 decembrie 2018, când am descoperit că aceasta m-a minţit în legătură cu un congres la care urma să participe la Viena. În realitate, congresul nu a existat”, a povestit Andrei Tinu.

Plângeri penale

Andrei Tinu a spus că soția lui i-a făcut trei plângeri penale la adresa sa şi o sesizare la Protecţia Copilului.

”Am încercat, prin toate mijloacele, să găsesc o soluţie pentru o despărţire amiabilă, ca între doi oameni maturi (divorţ la notar, custodie comună şi domiciliul copiilor în casa unde au crescut până acum, cu posibilitatea ca mama lor să vină să îi vadă sau să îi ia oricând). Efortul şi deschiderea mea s-au lovit de orgoliul maladiv al soţiei care, simţindu-se vinovată, a venit pe o poziţie agresivă şi violentă, care s-a materializat în 3 plângeri penale la adresa mea şi o sesizare la Protecţia Copilului, toate cu caracter șicanatoriu şi abuziv. De atunci ameninţările şi hărţuirile nu au încetat.

Totul a culminat cu episodul plecării mele la Berlin, când, în permanenţă am fost urmărit, filmat şi ameninţat la tot pasul de fratele soţiei. Faptul că doresc să îmi refac viaţa, în condiţiile în care suntem despărţiţi de ceva vreme şi, pe deasupra, există şi o acţiune de divorţ pe rolul instanței de judecată, nu îi dă dreptul nimănui să mă hărţuiască!”, a scris Andrei Tinu pe contul său de Facebook.

VEZI ȘI - Mircea Badea: Dacă aș fi vreun director la Antena 3, aș lua următoarea hotărâre

 

Mircea Badea, DECIZIE privind rămânerea pe post după ce a aflat audiențele


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel