Andrei Grigoriu la ”Românii au talent”. PRO TV a eliminat concurentul

Pro Tv a luat o decizie radicală, privindu-l pe Andrei Grigoriu, concurent la ”Românii au talent”, care a mințit că a fost condamnat la închisoare pentru tăinurie, în realitate fiind complice la o crimă odioasă.

”După difuzarea ediției cu numărul trei "Românii au talent", PRO TV a aflat că Andrei Grigoriu, concurent în show, a prezentat fapte și a făcut declarații false în cadrul emisiunii, precizând făptul că a fost trimis în închisoare pentru că a tăinuit o crimă comisă de prietenul său, la care el nu a fost martor.

Instanța l-a condamnat de facto pentru implicarea activă în această crima sub acuzația de complicitate. Regretăm faptul că emisiunea noastră a fost folosită în mod abuziv de concurent în acest context.

Conform regulilor show-ului, juriul și gazdele emisiunii întâlnesc concurentul pentru prima dată în momentul în care acesta urcă pe scenă. Prestația a fost evaluată luând în considerare discursul înșelător prezentat de către acesta în momentul său.

Ne cerem scuze pentru această situație și am decis să îl eliminăm imediat din emisiune”, susține Pro TV într-un comunicat de presă.

CITEȘTE ȘI: Andrei Grigoriu, complice la crimă, concurent la "Românii au Talent". Valentin Jucan (CNA) sare la gâtul PRO TV. Vezi ce s-a întâmplat în noaptea crimei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel