Andrei Gheorghe, clipe grele. Mama sa este bolnavă

sursa foto: Facebook Andrei Gheorghe
sursa foto: Facebook Andrei Gheorghe

Fostul realizator Andrei Gheorghe trece prin clipe grele. Mama sa este bolnavă, iar costurile operației sunt peste posibilitățile ei. Gheorghe povestește situația cumplită prin care trece mama sa, la Constanța. 

"Mama mea e in spital, in Constanta. E batrina, bolnava si plânge. S'a internat pentru un control de rutina. I s'a instalat o branule care a provocat o infecție violenta. Mina i s'a umflat ca un butuc, o doare, i s'a comunicat ca va trebui operata, nu doarme, suferă si vrea sa moara.

Nu mai vede bine si imi spune ca operația costa 6000. Nu are banii ăștia, a muncit o viața dar nu ii are. Casa a pierdut'o, prietenii i'au murit, copilul e in alt oraș, e singura si speriata. Ce sa fac? Cum sa o ajut? Cum sa asist indiferent la atâta nedreptate?

Cum sa ma duc mîine sa plătesc taxele? Sa'i trimit bani? Asta si fac, lunar, de cind a ieșit la pensie. Cu ce a greșit? A crescut copii, a ajutat adulti, a respectat legea, nu a furat, a trăit iubirea iar acum se sfârșește umilita, o epava, un nimic. Un rest de carne măcinat de dinții societății din care a făcut parte dar pentru care astăzi nu mai e decit balast. Dulce, senina batrinete...", a scris Andrei Gheorghe, pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel