EXCLUSIV  Andreea Străvoiu, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Andreea Străvoiu, fără secrete, la Oracolul Vedetelor
Andreea Străvoiu, fără secrete, la Oracolul Vedetelor

Sâmbătă, de la ora 13:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la DC News și Spectacola. Andreea Străvoiu, prezentatoarea emisiunii ROventura, de la Kanal D, este invitata săptămânii.

Andreea Străvoiu a intrat în lumea media prin participarea la „Bravo ai stil”, competiție despre care spune că a „transformat-o complet”.

Născută în Zărnești, Andreea și-a dorit dintotdeauna să lucreze în televiziune. Visul nu i s-a îndeplinit imediat după terminarea liceului, din cauza lipsei de „încredere în sine”, după cum ne-a mărturisit vedeta, în platoul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la DC News și Spectacola.

După facultate s-a angajat în construcții, însă destinul avea să-i orchestreze o adevărată „petrecere” de lansare în lumea televiziunii. S-a înscris în competiția „Bravo, ai stil”, un concurs de modă „nemilos”, care a învățat-o să creadă în puterile ei, să privească orice obstacol cu mult curaj, dar și să nu renunțe la visul ei. 

Acesta avea să fie doar începutul pentru Andreea. Ulterior, ea a primit propunerea de a realiza o emisiune inedită: ROventura. O emisiune prin care le arată telespectatorilor cele mai frumoase locuri din România. 

George Mihai și Andreea Străvoiu îi poartă pe telespectatori în fiecare sâmbătă, începând cu ora 15:00, în locuri de o frumusețe răpitoare, descoperind comunități extraordinare, obiceiuri inedite, comori din istoria îndepărtată și recentă, și nu în ultimul rând, gastronomia diferitelor zone geografice ale României.

Nu ratați Oracolul Vedetelor, de sâmbătă, 3 iunie, de la ora 13:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook DC News și Spectacola dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro   și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.               

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania     

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                 

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                 

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                 

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                    

Site: https://www.spectacola.ro/                   

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola

        

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel