Andreea Sava: NU am făcut avort. (...) Știu, sună îngrozitor

Jurnalista Andreea Sava a avut o reacție în contextul marelui scandal din Polonia pe tema unei propuneri legislative de interzicere totală a avortului.

"Vreau să precizez, încă din capul locului, că nu am făcut și nu aș face niciodată avort. Dar asta este o chestie de alegere personală. Am prietene care au făcut și nu le-am judecat niciodată pentru asta. Așadar, nu sunt împotriva avortului dar eu, personal, nu aș face niciodată. Nu dezvolt aici motivele deciziei mele personale. Fiind personală motivele sunt la fel, personale, și vreau să rămână așa", a scris ziarista.

"Nu aș face avort dar sunt total împotriva limitării drepturilor oricărei ființe. Iar aici vorbim despre dreptul femeii asupra propriului corp. Desigur că există și cealaltă tabără care vorbește despre drepturile copilului, fie el și nenăscut. Și, cu siguranță, aceasta postare va stârni multe controverse.

Pe de o parte, mai ales fiind femeie, sunt total împotriva ideii de a privi femeia ca pe o purtătoare de copii căreia să-i iei dreptul de a decide asupra propriei vieți. Sarcina și să dai naștere unui copil îți schimbă total viața. Indiferent dacă decizi sau nu să păstrezi copilul.

Am fost alături de o persoană care a fost nevoită să-și dea copilul spre adopție. Știu, sună îngrozitor, dar chiar nu este o persoană îngrozitoare. Pur și simplu circumstanțele au făcut ca decizia să nu-i aparțină. Eu am înțeles-o și am iubit-o în continuare. Și știu sigur că este un om bun. Nu mi-am schimbat părerea despre ea și i-am fost alături. Dacă citește articolul ăsta a aflat acum că o iubesc. Am defectul ăsta să nu le prea spun oamenilor ce simt pentru ei.

Așadar viața nu este simplă iar cele mai multe decizii rareori sunt ușoare. Am învățat să nu judec decizia unui om dacă nu știu toate datele și nu am fost pusă în situația lui. Și, chiar și atunci, tot nu judec", a mai povestit Andreea Sava pe blogul ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel