Andreea Sava, după discursul lui Iohannis: M-am săturat rău de tot

Andreea Sava a tras câteva concluzii după discursul lui Klaus Iohannis de la Iași.

"L-am ascultat pe dl preşedinte. Câteva concluzii scurte, pe modelul: "news flash, dle preşedinte":

1. "Şi atunci politica era plină de scandaluri, de divergențe"

Peste tot în lumea democratică, politica e plină de divergențe. De asta avem putere şi opoziţie. Şi e cel mai sănătos model pe care l-am putut dezvolta fiindcă natura umană nu este una de sfinţi. Doar în Rai nu e nici durere, nici întristare, nici suspin şi doar îngerii sunt complet altruişti, deci nu acţionează conform propriului interes. Cele mai mari jafuri şi orori se petrec în linişte, ferit. Nu mai pot cu inepţia asta că orice critică înseamnă scandal şi e semn de necivilizaţiei. Ba dezbaterea e vitală, e sănătos ca cetăţenii să pună întrebări, iar autorităţile au obligaţia să dea socoteală în faţa lor. Tăcerea, domnule preşedinte, e semn că ne trataţi ca pe copii tâmpiţi care n-au capacitatea să înţeleagă raţiunile dvs măreţe nici dacă v-aţi obosi să le explicaţi.

2. "Şi acum ca atunci, românii au de ales"

Românii au mai ales, domnule preşedinte, în viaţa asta, n-aţi adus dvs votul liber exprimat în viaţa noastră. Dacă nu mă-nșeală memoria, aşa aţi ajuns dvs preşedinte. Şi nu cred că mă înşeală. Românii au şansa să schimbe clasa politică în 2016 cu Blaga, Boc, Falcă?? Serios?? Parcă totuşi am mai auzit de ăştia.

Concluzie: eu una m-am săturat rău de tot de clişee şi lozinci de oracol. Dle preşedinte, fişa postului e destul de clară. Vă mai trebuie încă un mandat ca să ajungeţi la ea? Mi-ar plăcea, pentru început, să vorbiţi ca un om. S-o luăm încet. Pas cu pas", a scris Andreea Sava, jurnalistă Antena 3, pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel